Retour policyWAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is (zolang deze nog niet aan u is verzonden), kosteloos. 
Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is dan dient u het pakket bij bezorging door een koerier te weigeren. Indien de Eindhovenwinkel reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. Wanneer uw bestelling via de post wordt verzorgd, dient uw bestelling in de originele verpakking te retourneren en te voorzien van retourporto. Na goede ontvangst zullen wij de door u gemaakte verzendkosten en het aankoopbedrag retourneren. 
 
RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
U heeft een afkoelingsperiode van zeven werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden bij uw bestelling.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u binnen zeven werkdagen in de originele verpakking, onbeschadigd en voorzien van retourporto terug te sturen naar het volgende retouradres: 
DFP, t.a.v. Eindhovenwinkel
A. Sniederslaan 26a
5615 GE Eindhoven
De aankoopsom wordt teruggestort. 
 
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling in de originele verpakking zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan de Eindhovenwinkel kenbaar te worden gemaakt. Dit kan ook via een e-mail naar info@eindhovenwinkel.nl. 
U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN nummer nodig. 
Let op: het IBAN nummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het IBAN nummer waarvan u de betaling aan de Eindhovenwinkel heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele  fraude met terugbetalingen. 
Reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
 
Retouradres:
DFP, tav de Eindhovenwinkel
August Sniederslaan 26a
5615 GE Eindhoven