Algemene Voorwaarden

ANNULEREN, RETOURZENDEN EN RUILEN

Het annuleren van een bestelling is (zolang deze nog niet aan u verzonden is) kosteloos.Annuleert u de bestelling nadat deze reeds aan u verzonden is dan dient u dit altijd schriftelijk te melden via e-mail: Na ontvangst van de bestelling dient u deze annulering zelf te voorzien van de benodigde porto en ongeopend retour te zenden aan de Eindhovenwinkel. Mocht u een artikel willen retourneren nadat u de bestelling geopend heeft dan dientu dit binnen drie dagen via e-mail info@eindhovenwinkel te melden. Het te retourneren artikel moet, indien mogelijk, in de originele verpakking retour gezonden worden. Alleen onbeschadigde, niet gedragen of niet gebruikte artikelen kunnen worden geannuleerd of geretourneerd. Artikelen die speciaal voor u gemaakt zijn (zoals bijvoorbeeld een extra grote maat, speciale opdruk, ander model T-shirt of trui etc.) kunnen NIET geruild of geannuleerd worden. Voor onduidelijkheden of vragen kunt u altijd contact opnemen via Na goede ontvangst van uw geannuleerde en retourgezonden bestelling wordt onder voorbehoud van het vorige het door u betaalde aankoopbedrag door de Eindhovenwinkel binnen veertien dagen teruggestort. Om fraude te voorkomen zal het bedrag altijd worden teruggestort op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling aan de Eindhovenwinkel is gedaan.

Wilt u een artikel ruilen, dan moet u dit via een e-mail kenbaar maken. Speciaal voor u gemaakte artikelen kunnen NIET geruild worden. De bestelling kan geruild worden mits deze niet gedragen en onbeschadigd is en voorzien is van de originele verpakking. De Eindhovenwinkel streeft ernaar om de kosten van ruiling zo minimaal mogelijk te maken. Veelal zal voorgesteld worden om ergens af te spreken zodat ter plekke de ruiling tot stand kan komen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan worden de extra portokosten bij u in rekening gebracht.

De Eindhovenwinkel is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die de door u bestelde artikelen aan u of derden aanbrengen.